петък, 17 март 2017 г.

Последният Пророк преди Второто Пришествие Вячеслав: “Даровете и силата ми е за вас, за мен нямам нищо”



По Божий промисъл праведният Отрок  Вячеслав се ражда и умира в един и същ час /4, 50 ч. сутринта/. Денят на смъртта  и именният му ден също съвпадат


Само всенародно покаяние и отричане на антихристовото царство
ще ни спаси от погибел


По идея на д-р Венко Вълчев и негов приятелски кръг през 2015 година в страната ни бе преведена и издадена книгата “Пратеникът на Бога”, книгата, която ни подготвя  за последните антихристови времена. Много предсказания, в това число и библейски, говорят, че в наше време ще се появи такъв свят Отрок. А  преди стотина години в едно предсказание на Митар Тарабич /1829-1899 г./ се казва: “Сред хората от далечния север ще се появи един малък човек, който ще учи хората на любов и състрадание, но наоколо ще има много лицемери, и ще му бъде много трудно. Нито един от тези лицемери няма да иска да знае какво е благодат. Малкият човек ще остави след себе си мъдри книги. В резултат на това, хората ще видят, че са мамили себе си.” 
                
Книгата за праведния Вячеслав е едно удивително възпоминание за живота му, предадено от неговата майка Валентина Крашенинникова. Чувствайки отговорност пред Бога и своя син, тя успява да предаде точно и правдиво думите и съветите на последния пророк на антихристовото време, за да бъдат те в помощ на всички болни, страдащи и търсещи Бога православни християни. Идвайки на руска земя, Вячеслав поема върху плещите си нелеката задача да насочи днешния християнин към истинско покаяние на духа, приема върху себе си немалка част от страданията и тежестите на хората. Така, жертвайки своето лично щастие и благоденствие, Отрокът получава правото да стане вечен защитник и предстоятел пред Бога за всички наши теготи, стоварени от обкръжаващото ни бездуховно битие. С това се обясняват и всекидневните чудеса и изцерения, свързани с Божията благодат, които са ставали и стават всекидневно върху гробчето му в Чебаркул.        

Целият негов жизнен път е своего рода призив към пълно отдаване на Бога и реализация на Христовите добродетели в условията на днешното атеистично и материалистично общество. Неговите убеждения се основават върху православието, такова, каквото го виждаме в разбиранията на Духовните Старци, живели някога по земите на Светата Рус.

Вячеслав Сергеевич Крашенинников (Славик) е роден на  22 март 1982 г. в Урга, Кемерово Област  и умира на десетгодишна възраст на 17 март 1993 г. в Чебаркуль, точно на имения си ден /Св. Вячеслав Чешский/. По Божий промисъл се ражда и умира в едно и също време – 4 часа и 50 минути сутринта. Именният ден и денят на смъртта на Отрока също по Божий промисъл съвпадат и се отбелязват в един и същи ден – 17 март.

Последните  няколко години от живота си Славик прекарал в Чебаркуль,Челябинска област. Не е ходил на детска градина, учил е в средно училище в град Чебаркуль. Имал ангелски вид, бил изключително мил, послушен, интелигентен, набожен, благочестив, от ранно детство се отличавал със свръхчовешки знания и способности, пророкувал, умеел да диагностицира и лекува различни заболявания. Посещавали го много хора. Водили са го няколко пъти в Троица-Сергеев манастир, където целителската му дарба е сертифицирана като "Божия". Има руски свещеници, които се прекланят пред паметта и светостта на Славик, но официално Руската православна църква не го е канонизирала  като светец.
Той казвал на майка си, че е на толкова много години, че почти е древен. Помнил и описвал раждането си, а преди да си тръгне от нашия свят, обяснил, че е трябвало да предупреди хората какви страшни времена ги чакат, но той щял да им помогне да преминат по-безболезнено през тях. "Тези дарове и силата, която имам е всичката за вас, а за мен нямам нищо”, казвал често той. Казвал също, че нищо не маже да се спре или измени, защото така било  решено на небето. И скоро на Земята щял да дойде Бог. Славик потвърдил и библейските думи, че праведните ще продължават да вършат правда, а неправедните - неправда. И всичко, което било нужно на хората, той им го е дал  и повече Бог никой няма да изпрати да им казва нещо друго. Затова е смятан за последния Пророк преди Второто Пришествие на Христос.

Вячеслав пророкувал, че Световното правителство ще разврати младите хора, като разреши всички пороци. А печалбата, изгодата, щяла да погуби света. Че ще настъпи голямо озлобление, глад, ще започне да изчезва водата от повърхността на земята, а останалата ще стане лоша, негодна за употреба. От небето ще падат кристали, донасяни от космически ракети, ще изглеждат като купчини лед и кръв, но няма да се стопяват. Един слой на Небето ще изгори, ще има съвсем друг вид, няма вече  да е синьо, а ще бъде, както когато гори нефт върху него. Хората ще виждат различни аномални явления. Навсякъде ще бъде студено, ще изключат газта и електричеството. Ще се появят нови болести, характерни с безсилие. Хората ще почнат да оглупяват. Затова трябва до последно да ходят на църква, да правят изповед, да се причастяват, да постят, да се  молят, за да се спасят.

Предупреждавал, че след биочипа ще има и  много малка сива пластинка - Световен паспорт. Взимайки го,  хората ще получават печат на ръката и челото под формата на татуировка /три шестици/, нанасяща се от лъчи, вид изотопи. И Бог нямало да опрости приелите този  печат.
 
Oтрокът Вячеслав беше пратен от Бога като Ангел-вестител, за да ни каже най-главното, най-необходимото, което трябва да знаем днес, в нашето последно, предантихристово време. Чрез него Господ ни прати чист Отрок да ни укаже  правилната пътека към спасение. Предвидил е днешния пълен разгул, сатанизма, магьосничеството, сектантството, разврата и богоотстъпничеството. Но той щял да помага на хората да разпознават тези сатанински мрежи, за да не попадат в тях и да не загинат. Със своите мъдри съвети е спасил от пътя на греха и погибелта много хора.

Отрокът Вячеслав е пророкувал и за съдбата на Русия, за Църквата, за последните времена и новите гонения на Православието, за идващия Православен Цар, за глобалното електронно робство и печата на антихриста. Всичко казано от него се е сбъднало и продължава да се сбъдва пред нашите очи днес. Но много от неговите пророчески думи още са прикрити за нас до времената на тяхното изпълнение.

Като разказва за кошмарните дни, през които ще преминат малкото останали Верни на Христа, той им вдъхва надежда, успокоява ги, че Бог е предвидил за тях Духовна, Невидима Стена, както и правото им с вяра да измолват в Име Божие спасение за себе си и за своите покойни родове и да получат като подарък  вечните благодатни струи на Духа в условията на Новораждащите се Земя и Небе.

В книгата за Отрока, са дадени неговите безценни съвети как да съхраним себе си и своите родове в условията на бъдещите гонения от страна на антихристовите сили. Как да се изповядваме и  причастяваме в условията на липса на свещеник, как и какви ритуални православни треби да извършваме при подобни обстоятелства. И тъй като днешните християни не са добре подготвени за подобен развой на събитията, предписанията в книгата ще бъдат жизнено необходими, за да съхранят вярата си, да се опазят от духовното робство на електронните карти и микрочипове в условията на гонения и войнстващ атеизъм и да останат в благодатния път на духовно спасение.

Книгата напомня, че сега в края на века при Бога върви преброяване на всички родове и последният днешен представител на своя род или ще го погуби, или ще го спаси. Затова той трябва да извърши подвиг – да не взима световния паспорт на световния управител и печата на сатаната. Че трябва усърдно да поменаваме и да се  молим за своите живи и покойни близки, така и те ще попросят за нас един ден пред Господа.  И тъй като неопростените грехове се предават на наследниците, по напомнянето на Отрока, трябва да знаем, че всички  ние носим тежестите на нашия български род. И само всенародно покаяние и отричане на антихристовото царство ще спаси народа ни от погибел.

Отрокът Вячеслав ни завещава много ценна молитва за рода: Помени, Господи, всички покойници от моя род; всички, още от нашия праотец Адам, починалите родоначалници, прародители, праотци, баби и дядовци и всички от века до днес починали мои сродници по плът, понеже Ти знаеш всички техни имена, и ослаби, остави, помилуй ги и им прости съгрешенията - волни и неволни, и дарувай им Царство Небесно.  Амин!

И въпреки че в някои среди, в това число и църковни, се проявява голямо противодействие и неразбиране към неговата мисия, въпреки клеветите и лъжите по негов адрес, в православния народ любовта и молитвеното почитание към Отрока непрекъснато расте и потокът от поклонници от всички краища на Русия и от чужбина към неговата могила не пресъхва. Това чисто и свято дете дойде да ни възвестява със своя детски език Правдата Божия и да я потвърждава със своите чудеса и изцерения.

Книгата за легендарния Отрок може да се прочете онлайн:


Лияна Фероли





Няма коментари:

Публикуване на коментар